Köp cykelpollare från svenskt lager!

Cykelpollare

VÄLJ NEDAN
för att se hela vårt sortiment!

Dags att köpa en postbox?

Att montera upp fastighetsboxar i entrén i sitt hyreshus eller i BRF entréplan är en mycket smart idé och verkligen något som är i "ropet" just nu och de senaste 5-6 åren. Postnord och andra postleverantörer vill spara in tid och personalkostnader och därför är de väldigt mån om att fastighetsägare uppdaterar sina hyreshus med just postboxar. Det spar mycket tid och blir en mer ergonomisk arbetsdag då brevbäraren slipper springa i hala trappor med risk för att slita ut sina knän och andra kroppsdelar. Men framför allt så blir det MYCKET bättre för de boende efter man installerat upp en postbox. Här på denna sida kommer vi berätta om varför det blir så mycket bättre med monterade fastighetsboxar i fastigheten. Välkommen till oss om ni vill köpa fastighetsboxar och få proffsig service.

Fördelar med en fastighetsbox

Varför är det så smart med en postbox i stället för att få posten levererat in genom dörren i det brevinkastet som redan finns där?

⮞ För det första så är det en tokig idé att ha ett hål in genom dörren in till sin lägenhet. Man kan få privatlivet stört av att brevinkastet utnyttjas för spionage, avlyssning och filmning. Det kan även hällas in brandfarlig vätska eller annat som man inte vill ha in i sitt boende. Får man dagstidning levererad till sin dörr så är det inte bara "klappandet" av alla grannars brevinkast som slår igen i tidig otta som stör den boende och dess grannar det kan även väcka husdjur och andra som skall få sin trygga nattsömn utan att bli väckta av slamrande brevinkast. Man slipper även springande reklamutdelare och postpersonal som springer i trapporna.

⮞ Att få posten levererad till ett postfack i en fastighetsbox innanför ytterdörren ( länk https://citypro.se/fastighetsboxar/) i trapphuset är mycket säkrare än att få sina brev levererade in genom sin ytterdörr. Man vill komma ifrån möjligheten för obehöriga att komma åt sin post och nu med de nya boxinkasten som bara är 10 mm så är postfacken i stort sett 100% säkra från att obehöriga skall kunna "fiska" upp brev med kontokortskoder mm. Att sen postboxen är placerad på en plats där man inte kan stå och "filura" hur som helst gör också posthanteringen mer säker.

⮞ Då postfacken i postboxarna är så stora så kan man även få levererat större försändelser än om man bara har ett 25mm inkast i dörren. För brevbäraren öppnar ju upp hela fronten på postboxen och då är ju facken ca 10 cm höga och då finns möjlighet till direktleverans av större försändelser direkt ut till konsumenten. Detta i tider när e-handeln ökar markant och fler och fler beställer hem sina varor på nätet så ligger detta helt i fas. För vem gillar inte att "klicka" hem lite roliga prylar från nätet och få dessa levererade direkt hem till sitt boende och slippa springa förbi utlämningsstället? Postboxar från Skyltab.se gör att det kan levereras större försändelser direkt till postfacket vid entrén.

⮞ Det undersöks möjlighet till att i framtiden kunna skicka brev & försändelser direkt från konsument och detta i anslutning till fastighetsboxen. Detta ligger i undersökningsstadiet men om det blir verklighet av detta så blir det en väldigt spännande och smidig lösning för postförsändelser.

⮞ Att ha en gemensam fastighetsbox tillsammans med sina grannar upplevs ofta som väldigt trevligt och en social mötesplats är upplyftande.

⮞ Det upplevs som en bättre lösning att ge grannen nyckeln till postfacket för tömning under semestrar och liknande. Då slipper man ge fri tillgång till lägenheten för att få sin post insamlad.
postboxar sverigeExklusiva postfack i träegen färg postfack


Måste fastighetsboxarna sitta inomhus?

Visst kan man montera upp sina fastighetsboxar utomhus men det är några saker man skall tänka på innan man gör en installation av postboxar utomhus. Fördelarna med en installation av postboxar på insidan huset eller i en miljö som är fri från regn, blåst och väta är många och här skall vi berätta lite om vår syn på fastighetsboxar utomhus och vi har varit i branschen sen 2009 och sålt flera tusentals postfack.

Man bör montera postfacken till de boende på insidan av huset då detta skapar en bättre miljö för postboxen. Våra dinbox postboxar för utomhusbruk är såklart extra tätade mot regn och väta samt även extra behandlade för att stå emot vädrets makter på ett bra sätt. Men vill man göra det mer trivsamt för brevbäraren så monterar man sin fastighetsbox i sin husentré. Även de posthämtande hyresgästerna tycker det är mer trivsamt att hämta sin post på insidan huset och slippa gå ut i kylan, blåsten och regnet. Man skall även tänka på att det ibland kan regna från både höger och vänster och från alla tänkbara håll och detta tillsammans med hård vin kan göra att det blåser in väta i boxarna och detta vill man såklart undvika.


KÖP NU!